Billeder fra Rom – Inspiration til din ferie

Billedbeskrivelse. Når du går rundt i Rom, vil du til tider se mågerne sidde højt på byens statuer. Det kan der komme nogle gode billeder fra Rom ud af. Her har en måge fundet den perfekte udkigspost på hovedet af en af statuerne på broen, der fører over til Engelsborg.

Der er mange måder at finde inspiration til ferien på. En af dem er naturligvis at nyde smukke og spændende billeder fra Den Evige Stad. Og drømme sig til alle de fantastiske oplevelser der venter dig. Klik på et billede nedenfor for at få det i stor størrelse og se fotoalbummet igennem.

Hjem > Rejseinfo om Rom > Billeder fra Rom – Inspiration til din ferie

Fotoalbum med billeder fra Rom

Se flere af de mest berømte seværdigheder i Rom som du kan have stor glæde af at opleve på dit første besøg i byen.

Billeder på Pinterest

Har du interesse for at se flere billeder fra Rom har jeg en samling på Pinterest, som er opdelt i forskellige temaer. Naturligvis har jeg meget fokus på Roms utallige smukke seværdigheder, men samler også billeder om temaer som for eksempel nattebilleder, historiske billeder fra Den Evige Stad med videre.

Smartphone billeder på Flickr

På Flickr samler jeg en serie smartphone billeder fra Rom, som ikke nødvendigvis er turistbilleder. Rom emmer af skønhed og dejlig sydlandsk storbystemning, som du naturligvis kommer for at opleve. Men Rom er også en storby der hver dag leves af romerne, og som uundgåelig har sine skæve og sjove sider. Og ja, til tider viser Rom sig også fra sin værste side. Det hører alt sammen med for os, der lever i byen og elsker den.

Du finder derfor billeder af alle mulige dagligdagsting, som jeg møder på min gang i byen, lige fra reklamer i gadebilledet til kausellen på Gianicolo-højen.

Sort-hvide billeder fra Rom

Rom er fuld af fantastisk arkitektur, skulptur og bybilleder. Vi elsker alle sammen at nyde billeder af byens seværdigheder med en dejlig azurblå himmel i baggrunden. Men sort-hvide billeder kan nogle gange bringe kontrasterne frem på en særlig smuk måde. Derfor har jeg også en samling af sort-hvide billeder her på Kom til Rom Guiden.


Del gerne indlægget, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend