Persondata- og cookiepolitik

Hjem » Kim Renberg skriver om Rom » Persondata- og cookiepolitik

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Kom til Rom Guiden indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller øvrig brug af services.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke link du klikker på og hvilke sider du ser. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller e-mail kommunikation.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere Kom til Rom Guidens services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet: Hvilke cookies anvendes.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Hvilke cookies anvendes

Trafikmåling – Google Analytics

Kom til Rom Guiden anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på bloggen. Navnene på de specifikke cookies er: _ga og _gat. Du kan specifikt fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Persondataforordningen – GDPR

Kom til Rom Guiden anvender en GDPR-servicefunktion fra Mozilor Technologies Private Limited i bunden af browser vinduet, der advarer besøgende om brugen af cookies. Ved fremtidige besøg vil denne informationsbar ikke blive vist igen til den samme bruger. Navnene på de specifikke cookies er: viewed_cookie_policy, CookieLawInfoConsent, cookielawinfo-checkbox-non-necessary og cookielawinfo-checkbox-necessary.

Deling af indhold på sociale medier

Kom til Rom Guiden anvender et plugin fra WP-Expert.In som tillader dig at dele sider og indlæg på en række sociale medier. Denne funktion kan skjules, så den ikke vises under dit besøg. Navnet på den specifikke cookie er: csbwfs_show_hide_status.

Hvordan undgås cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra Kom til Rom Guiden, kan du slette eller blokere dem. Se for eksempel denne vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på Kom til Rom Guiden kan indeholde indlejret indhold, som for eksempel videoer, billeder og artikler. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du besøgte det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på webstedet.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: komtilrom@gmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Kom til Rom Guiden ejes og publiceres af:

Kim Renberg
Via Martino V, 22
00167 Roma RM, Italien
E-mail: komtilrom@gmail.com

Scroll Up
Send this to a friend