Vejret i Rom i april måned – Dejligt forår

Billedbeskrivelse. Vejret i Rom i april indbyder til en dejlig forårsrejse til Den Evige Stad. Med de stigende temperaturer begynder Azaleaerne at blomstre. På billedet ser du et nærbillede af Azaleaplanterne som udsmykker Den Spanske Trappe fra midten af april til midten af maj måned.

Hjem > Ferie i Rom – Den bedste storbyferie > Forår i Rom – Et fantastisk rejseeventyr > Ferie i Rom i april – Nyd det romerske forår > Vejret i Rom i april måned – Dejligt forår

Vejret i Rom i april måned

Rom
Danmark
Gennemsnitlig minimumstemperatur
9°C
3°C
Gennemsnitlig maksimumtemperatur
19°C
11°C
Gennemsnitligt antal solskinstimer per dag
7
6
Gennemsnitligt UV-index
5
4
Gennemsnitligt antal dage med regn
13
13
Gennemsnitlig nedbør (millimeter)
79
39
Gennemsnitlig luftfugtighed (%)
72
80
Gennemsnitlig vindhastighed (m/s)
4
5,6

Her kan du sammenligne vejret i april med vejret i Rom hele året rundt.

Er du på vej til Rom lige nu kan du se dagens vejrudsigt for den kommende uge.

Dejlige forårstemperaturer i Rom i april

I april kommer den gennemsnitlige dagtemperatur op på 19 C°. Det gør denne måned yderst attraktiv til en storbyferie i foråret. Samtidig er her gennemsnitligt 7 solskinstimer hver dag. Det giver mulighed for rigtigt at nyde de udendørs seværdigheder og de mange fortovscafeer og restauranter. Det er nok stadig for koldt til at spise udendørs om aftenen, men en del spisesteder varmer op med gasblus. Så kan du også nyde udendørslivet i gaderne om aftenen.

Det gennemsnitlige UV-index stiger til 5. Derfor kan du have glæde af en solcreme, når du bevæger dig rundt i byen hele dagen.

Med et gennemsnit på 13 regnvejrsdage har april måned i Rom lige så mange dage med nedbør som Danmark. Men der falder en del mere regn end i Danmark. Du skal derfor være forberedt på kortere og kraftigere regnskyl. Heldigvis kommer solen normalt hurtigt tilbage igen.

Den relative lette vind får temperaturerne til at føles dejlige og du er ikke i tvivl om, at nu er foråret kommet til Rom.

Vejret i Rom i april og om foråret

I forårsmånederne er april den mest nedbørsrige måned. Men med gennemsnitligt syv relativt varme solskinstimer om dagen, forbliver april en af de bedste perioder til en ferie i Rom. Ønsker du mindst mulig risiko for regn i foråret, skal du vælge maj måned.

Gennemsnitlig daglængde i april i Rom

Når du rejser til Rom i april måned vil du opleve at dagene er omkring en time kortere i Rom. Nemlig omkring 14 timer i Rom og 15 timer i Danmark fra solopgang til solnedgang.


Del gerne siden, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend