Ansvarsfraskrivelse

Hjem > Kim Renberg skriver om Rom > Ansvarsfraskrivelse

Brug Kom til Rom Guiden med omtanke!

Kom til Rom Guiden påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af brug af det publicerede materiale eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl i materialet eller andre årsager.

Kom til Rom Guiden bestræber sig på at sikre, at alle informationer, der udgives, er korrekte. Informationerne er dog udsat for hyppige ændringer, hvorfor Kom til Rom Guiden ikke garanterer for, at indholdet er korrekt og ajourført. Der gives derfor ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Kom til Rom Guiden påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler. Oplysningerne kan derfor indeholde unøjagtigheder eller fejl, herunder trykfejl og tekniske fejl.

Informationerne på Kom til Rom Guiden udgør ikke en kontrakt. Udbuddet af informationer kan ændres når som helst og uden varsel.

Kom til Rom Guiden påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider og sociale medier, der linkes til eller som inkorporeres i bloggen. Eksterne links og inkorporerede medier er en valgfri service til brugerne, hvorfor Kom til Rom Guiden ikke kan garantere direkte eller indirekte for dette indhold.

De bedste hilsner,

Kim Renberg

Send this to a friend