Kim Renberg – Skriver om Rom

Kom til Rom Guiden udgives og skrives af Kim Renberg. Min interesse for Rom og Italien er helt naturlig, da jeg har boet i landet i omkring 25 år. Heraf cirka 20 år i Rom.

Det skal understreges, at jeg ikke arbejder som professionel guide og aldrig har gjort det.

I perioder har jeg arbejdet med ferieboligudlejning i Rom og er derigennem kommen i kontakt med mange danske turister, der naturligt nok gerne ville guides lidt på vej i byen af den lokalboende dansker.

Derudover har jeg de sidste fem år arbejdet professionelt som projektleder i incoming bureauet De Angelis Viaggi. Gennem arbejdet med, hovedsageligt virksomheds grupper, er jeg naturligvis kommet i kontakt med mange mennesker i rejse- og turistbranchen. Det gælder såvel lokale guider som restauranter og hoteller, samt andre udbyderere af turistservices. Dette ikke kun i Rom, men i hele Italien.

Dette netværk er naturligvis utrolig vigtigt i mit arbejde med bloggen.

Det skal understreges at alle betragtninger her på Kom til Rom Guidenene og alene er mine egne. Ligesom de oplysninger jeg vælger at offentliggøre ikke kan tilskrives andre end mig selv. Hverken De Angelis Viaggi eller andre virksomheder og personer i mit netværk kan derfor stille til ansvar for indholdet på Kom til Rom Guiden.

Jeg taler italiensk og kender til den lokale kultur. Udover mere faktaorienteret indhold på guiden, vil jeg derfor også forsøge at viderebringe italiensk kultur og levevis i bred forstand til de mange danskere, der besøger Rom hvert år. Se mere om det på Om Guiden siden.

Hvis du vil vide mere om min faglige baggrund og arbejde med Kom til Rom Guiden, er du velkommen til at følge mig på LinkedIn, Facebook, Pinterest eller Twitter.

De bedste hilsner,

Kim Renberg

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll Up