Billede af Roma nummerplade

Om bloggeren – Kim Renberg

Kom til Rom Guiden udgives og skrives af Kim Renberg. Min interesse for Rom og Italien er helt naturlig, da jeg har boet i landet i omkring 25 år. Heraf cirka 20 år i Rom.

Det skal understreges, at jeg ikke arbejder som professionel guide og aldrig har gjort det.

I perioder har jeg arbejdet med ferieboligudlejning i Rom og er derigennem kommen i kontakt med mange danske turister, der naturligt nok gerne ville guides lidt på vej i byen af den lokalboende dansker.

Derudover har jeg de sidste fem aar arbejdet professionelt som projektleder i incoming beauet De Angelis Viaggi. Gennem arbejdet med, hovedsaligt virksomheds grupper, er jeg naturligvis kommet i kontakt med mange mennesker i rejsebranchen. Det gaelder saavel lokale guider som restaurnter og hoteller, samt andre udbyderere af turistservices. Dette ikke kun i Rom, men i hele Italien.

Dette netvaerk er naturligvis utrolig vigtigt i mit arbejde med bloggen.

Det skal understreges at alle betragtninger her paa Kom til Rom ene og alene er mine egne. Ligesom de oplysninger jeg vaelger at offentliggoere ikke kan tilskrives andre end mig selv. Hverken De Angelis Viaggi eller andre virksomheder og personer i mit netvaerk kan derfor stille til ansvar for indholdet paa Kom til Rom.

Billede af Kim Renberg
Kim Renberg

Jeg taler italiensk og kender til den lokale kultur. Udover mere faktaorienteret indhold på guiden, vil jeg derfor også forsøge at viderebringe italiensk kultur og levevis i bred forstand til de mange danskere, der besøger Rom hvert år. Se mere om det på Om Guiden siden.

Hvis du vil vide mere om min faglige baggrund, er du velkommen til at klikke dig ind på min LinkedIn profil.

De bedste hilsner,

Kim Renberg

 

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll Up