Kort over Rom – Find rundt i Den Evige Stad

Herunder finder du et kort over Rom med de seværdigheder og transport informationer, der er beskrevet her på Kom til Rom Guiden. Ønsker du detaljeret information om kortet, finder du denne under selve kortet.

Hjem > Rejseinfo om Rom – Praktisk information til rejsen > Kort over Rom – Find rundt i Den Evige Stad

Kort over Rom med seværdigheder

Se flere af de mest berømte seværdigheder i Rom som du kan have stor glæde af at opleve på dit første besøg i byen.

Kort over Roms centrum

Kortet som du ser det her tager udgangspunkt i Roms historiske centrum, men du kan naturligvis få en større del af byen med ved at zoome ud. Sådan får du også overblik over de seværdigheder, der ligger i udkanten af byen eller ligefrem uden for selve Rom. Det samme gælder for den offentlige transport. For eksempel skal du zoome en del ud for at få Roms lufthavne frem på kortet.

Kort over busser og metro i Rom

Kortet over den offentlige transport er begrænset til de linjer og trafikknudepunkter, der har interesse for de temaer, der er beskrevet her på guiden. Ønsker du linjekort for samtlige busser, sporvogne og metro, kan du følge de to link herunder.

Find linjekort over alle Roms busser.

Se kort over Roms metrolinjer.

Brug kortet til at navigere Kom til Rom Guiden

Udover at et bykort er en nødvendighed når du besøger en storby som Rom, kan du også vælge at bruge kortet til at navigere rundt her i Kom til Rom Guiden. Klik på en seværdighed, eller en transportinformation på kortet. I den korte beskrivelse finder du et link, der vil bringe dig videre til en længere beskrivelse.


Del gerne siden i dit netværk, hvis du kender nogen der kunne have glæde af det.

Send this to a friend