Vejret i Rom lige nu og i de kommende dage

Er du så heldig at du skal afsted til Rom i disse dage? Så kan du her tjekke vejret i Rom lige nu og i den kommende uges tid. Jeg håber vejrudsigten passer dig og at du får den dejligste ferie i den evige stad.

Hjem > Rejseinfo om Rom – Praktisk information til rejsen > Vejret i Rom lige nu og i de kommende dage

Dagens vejrudsigt for Rom

Vejret i Rom Vejret lige nu og i de kommende dage

Se hvordan vejret er i Rom med egne øjne

I Rom er der sat en række webcam op, som filmer byens kendte pladser og seværdigheder døgnet rundt. Udover at det ofte er meget smukt med levende billeder af Roms vidunderlige bybillede, kan det jo også være nyttigt til at se hvordan vejret er lige nu.

Jeg linker her til et webcam af god kvalitet og med lyd, som har en virkelig smuk vinkel på Den Spanske Trappe og Fontana della Barcaccia neden for trappen. Se her med egne øjne hvordan denne smukke seværdighed tager sig ud lige nu.

INFO TIL LINKET. Når du kommer ind på siden, skal du klikke på play for at starte videoen. Du vil skulle ”nyde” et kort reklameindslag på italiensk og får herefter adgang til de levende billeder af Den Spanske Trappe. Dobbeltklik på videoen for at få billedet i fuldskærmsvisning. Tryk på Esc-tasten for at komme ud af fuldskærmsvisningen igen.


Del gerne siden, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend