Om Kom til Rom Guiden

Om Kom til Rom Guiden

Kom til Rom Guiden skrives af Kim Renberg. Formålet guiden er at servicere danske individuelle turister, der planlægger en rejse til Rom. Du har naturligvis også adgang til guiden fra din smartphone under dit ophold her i byen.

Guiden vil ikke kun være en traditionel Rom guide. Der findes naturligvis rigtig mange gode guider. Og der er utrolig mange historiske seværdigheder, kunstgenstande og bygninger i byen. Det er uden tvivl spændende læsning og vigtig viden. Som jeg også selv sætter stor pris på.

Der findes dog så mange andre vigtige aspekter, når ferieturen skal planlægges. Derfor forsøger jeg at berige indholdet med beskrivelser, billeder og videoer, der også omhandler andre ting. Det kan for eksempel være mit forsøg på at beskrive klimaet på forskellige årstider. Eller de begivenheder som romerne fejrer i løbet af året.

Mit håb er naturligvis at give dig yderligere inspiration og endnu mere lyst til at komme til Rom.

En del af Kom til Rom Guidens mission er også, at formidle serviceinformation, der for eksempel kan omhandle praktiske forhold, der kan påvirke din oplevelse af byen.

Endelig omhandler guiden også emner af mere socialpolitisk karakter. Ofte har dette mindre interesse for den danske turist. Til tider kan det alligevel være spændende og nyttigt at vide noget om. Netop fordi de sociale spørgsmål uundgåeligt er med til at danne rammen om dit besøg i Rom.

Rom guide
Kom til Rom Guiden er et supplement til den klassiske guide om den evige stad. Billede af Hendrik DacquinFlickr.

Sådan skrives Kom til Rom Guiden

Størstedelen af materialet på bloggen bliver inspireret af nyhedsstrømmen i de italienske online medier, såvel velanskrevne nyhedsmedier som publikationer på de sociale medier. Endelig bor jeg selv i byen og er i daglig kontakt med romerne og den italienske-romerske kultur.

Guiden er en en blog og derfor en plastisk kommunikationsplatform. Det vil sige at der konstant bliver tilført nyt indhold og at det indhold du ser på guiden lige nu kan blive slettet, ændret eller beriget efter behov, på et hvilket som helst tidspunkt.

Jeg linker også gerne til andre relevante ressourcer på nettet. Følg gerne linket hvis emnet har din interesse.

Rigtig god fornøjelse med planlægningen af din rejse til den evige stad!

Kim Renberg

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll Up