Den Spanske Trappe med Azalea blomster – Video

Reklame for seværdighed i Rom med reklame-link

Hjem > Seværdigheder i Rom > Den Spanske Trappe med Azalea blomster – Video

Den Spanske Trappe i Rom bliver hvert år udsmykket med Azalea blomster fra midten af april til midten af maj. I denne video kan du nyde Den Spanske Trappe med Azalea blomster, som den ser ud i 2021. Det er i sandhed et meget smukt syn.

Er du i Rom i denne periode, må du absolut tage turen forbi Den Spanske Trappe og nyde oplevelsen.

Læs mere om Den Spanske Trappe i Rom.

Se mere om at holde ferie i Rom i april.

Se mere om at holde ferie i Rom i maj.

En romersk tradition

Der bliver hvert år stillet cirka 250 Azalea planter op på trappetrinene. Opsætningen skifter lidt fra år til år, men normalt er blomsterne hvide og lilla.

Traditionen med Azalea udsmykninger på Den Spanske Trappe stammer tilbage fra 1930’erne. Og det er Roms Kommune, der står for opgaven. Planterne får lov til at stå så længe de er i blomst. Det vil sige, at du normalt kan få glæde af blomsterudsmykningen indtil til midten af maj måned.

Udsmykningen er også lidt af en mediebegivenhed i Rom. Hvert år i april måned kan vi således læse om dette års udsmykning i aviser og i online media. Udsmykningen bliver bedømt i forhold til de foregående år og alle har naturligvis en holdning at udtrykke. Det handler om alt, lige fra den sceniske virkning til Azaleaplanternes tilstand.

Tag smukke billeder af Den Spanske Trappe

Romerne selv elsker denne årlige begivenhed og kappes flittigt med turisterne, om at tage de smukkeste billeder og videooptagelser. De romerske Facebookprofiler er selvsagt rige på billeder af Den Spanske Trappe i april og maj. Er du selv fotointeresseret og skal have nogle fantastiske billeder med hjem? Ja, så kan det betale sig at stå op i god tid om morgenen. Allerede fra først på formiddagen kan der være mange mennesker på trappen.


Del gerne indlægget, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend