Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Brug Kom til Rom Guiden med omtanke!

…Og husk på, at materialet publiceret på bloggen ikke nødvendigvis stammer fra førstehåndskilder eller egne oplevelser.

Kom til Rom Guiden påtager sig derfor intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af brug af det publicerede materiale eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl i materialet eller andre årsager.

Kom til Rom Guiden bestræber sig på at sikre, at alle informationer, der udgives er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Kom til Rom Guiden påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler. Oplysningerne på denne blog kan derfor indeholde unøjagtigheder eller fejl.

Informationerne på Kom til Rom Guiden udgør hverken et tilbud eller en kontrakt. Udbuddet af informationer kan ændres når som helst og uden varsel.

Kom til Rom Guiden påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider og sociale medier, der linkes til eller som inkorporeres i bloggen . Eksterne links og inkorporerede medier er en valgfri service til brugerne, hvorfor kan Kom til Rom Guiden ikke garanterer direkte eller indirekte for dette indhold.

Kim Renberg

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll Up