Italiensk herremode i Rom – Sartoria Scavelli

Er du på udkig efter ægte italiensk herremode, skal du absolut slå et smut om Sartoria Scavelli. Du finder den nemt, når du går tur i Roms historiske centrum omkring Piazza Navona og shoppinggaden Via del Governo Vecchio.

Reklame for herretøjsbutik i Rom med reklame-link

Hjem > Shopping i Rom > Italiensk herremode i Rom – Sartoria Scavelli

Adresse

SARTORIA SCAVELLI

Via Sora, 19/A, 00186 Roma RM, Italien.

Se forretning med italiensk herremode i Rom på kort over Rom.

Telefon: +39 06 68392164.

E-mail: info@sartoriascavelli.it

Hjemmeside og online shop: sartoriascavelli.it - på italiensk.

SOME: Facebook - Instagram - Tumblr - Twitter. 

Via Sora er en sidegade til den kendte shopping gade Via del Governo Vecchio.

I et sartoria finder du den ægte italienske kvalitet

Italienske mænd er kendte for deres elegante påklædning og de bruger ofte flere penge på tøj end gennemsnittet af europæiske mænd.

Skal det være rigtig fint, går den italienske mand i et sartoria og køber sit tøj. Her kan du nemlig få skræddersyet dit tøj, så det sidder helt perfekt. Som turist i Rom har du nok sjældent tid til at få taget dine mål til et skræddersyet sæt tøj. Men at handle i et sartoria betyder samtidig at du går efter den personlige betjening og meget høje kvalitet af stofferne og fremstillingen. Og Sartoria Scavelli ligger altid inde med et godt udvalg af skjorter, jakker, slips med videre, som nok kunne friste. Perfekt til dig, der elsker at gå elegant klædt eller skal vælge tøj til en vigtig begivenhed. Eller til en ganske særlig gave fra Rom.

Sammenlignet med industrielle produkter er priserne naturligvis højere i et sartoria, men forskellen kan også ses. Ikke kun i forhold til hvordan tøjet sidder, men også med hensyn til holdbarheden. Det ses særligt, hvis du går meget med skjorter. Stofferne er simpelthen af en anden kvalitet.

Derfor består kundekredsen i et sartoria i Roms centrum ofte af politikere, højere embedsmænd og forretningsmænd, der altid skal se velklædte ud. Men naturligvis er det også her romerne køber tøj til de store familiebegivenheder som runde fødselsdage, bryllupper og så videre. Og så er der dem der bare har det bedst når de er velklædte og især, når andre mennesker lægger mærke til det. I Rom og i resten af Italien er det vigtigt at gøre ’bella figura’. At gøre ’god figur’ eller give et godt indtryk af sig selv, er meget vigtigt i det italienske sociale liv. Og din påklædning er naturligt en del af dette for mange italienere.

Sartoria Scavelli tilbyder italiensk herremode af høj kvalitet

Hos Sartoria Scavelli finder du først og fremmest jakkesæt, skjorter, slips og striktrøjer, men for eksempel også håndsyede sko. Når du træder ind i butikken i Via Sora, emmer den af ’Made in Italy’. Og det gælder også for Francesco Scavelli selv, som ofte vil betjene dig personligt.

Alt hvad du finder i butikken, er produceret i Italien efter bedste italienske stil. Langt de fleste stoffer er også produceret i Italien, dog finder du også stoffer produceret i England.

Jakkesæt

Alle jakker og bukser er skåret og syet i hånden og produceret med italienske og engelske stoffer (Ermenegildo Zegna, Filati Drago, Vitale Barberis Canonico, Holland & Sherry og Scabal). Et jakkesæt fra Sartoria Scavelli, bliver fremstillet med øje for hver en detalje og med stor opmærksomhed. Dette for at opnå den perfekte helhed mellem traditionel elegance og personlig udstråling.

Skræddersyede skjorter

Alle skjorter i butikken er skåret i hånden og maskinsyet af italienske skræddere, der udfører deres skrædderarbejde ifølge de bedste italienske traditioner. Skjorterne fra Sartoria Scavelli er lavet med de fornemmeste stoffer spundet i Italien (Carlo Riva, Testa, Thomas Mason, Bersini Alfatex og Atelier Romentino).

Skræddersyede slips

I butikken finder du slips der er håndlavede med de dyrebareste naturlige stoffer (silke, uld og kashmir). Den ekstremt høje kvalitet af stofferne og den omhu, der er gjort ved efterbehandling af hvert slips, giver dem en perfekt unik fremtoning. Butterflies, lommetørklæder og tørklæder bearbejdes efter samme princip.

Håndlavede herresko

Takket være et samarbejde med Cesare Firrao finder du også håndlavede sko i butikken, syet i hånden med det bedste italienske læder.

At bære et par Cesare Firrao sko er et umiskendeligt tegn på stil. Med en klar personlighed og unik elegance udtrykker de den traditionelle smag. Den umiskendelige smag, der fortæller historien om skomagerne fra Luzzi*, der mestre kunsten. Og genopliver en verden der ellers er forsvundet, bestående af talent, kreativitet og håndværk. På samme måde er Cesare Firrao-skoene håndlavede med præcision og respekt for den tid, det tager at færdiggøre en sko. En sko der er bestemt til at blive en genstand der udtrykker stor prestige.

Citat: Cesare Firrao, frit oversat fra italiensk.

(*) Luzzi er en lokalitet i Calabrien-regionen på Italiens støvlesnude, der har store traditioner for at producere skotøj.

Striktrøjer til herre

Sartoria Scavelli tilbyder den højeste kvalitet inden for cashmere striktrøjer til herre, og samarbejder derfor med Roberto Benvenuto Cashmere.

Vores produktionsproces er vores stolthed. Vi skaber unikke beklædningsgenstande, der giver vores kunder det privilegium at bære et naturligt stilfuldt stykke tøj af høj håndværksmæssig kvalitet, der holder i lang tid. Vores filosofi er en stræben efter den skønhed og innovation som ’Made in Italy’ står for.”

Citat: Roberto Benvenuto, frit oversat fra italiensk.


Del gerne indlægget, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend