Albergo Santa Chiara – Video

Se Albergo Santa Chiara video om spændende hotel nær Pantheon i Rom. Video af denniscallan på Youtube.

Reklame for hotel i Rom med reklame-link

Efter at have set Albergo Santa Chiara videoen kan du læse mere om hotellet i Roms historiske centrum her på Kom til Rom Guiden.

Hjem > Albergo Santa Chiara – Video

Sådan ser du Albergo Santa Chiara videoen med danske undertekster

Videoen er speaket på engelsk, men du kan nemt få danske undertekster frem.
• Klik på symbolet for undertekster.
• Klik på indstillinger for at åbne vindue.
• I vinduet klik på ’Undertekster’ for at åbne nyt vindue.
• I vinduet klikker du på ’Automatisk oversættelse’.
• Find og klik på ’Dansk’ og du ser nu de danske undertekster.
Oversættelsen er genereret med Google Translate, så kvaliteten af det danske sprog er naturligvis derefter.

Alternativt kan du læse transskriptionen på dansk herunder.

Transskription af Albergo Santa Chiara videoen fra tale til tekst – frit oversat fra engelsk

Albergo Santa Chiara er et af de bedste hoteller du kan bo på, når du besøger Rom. Hotellet ligger lige i det historiske centrum og har været drævet som hotel i over 80 år. Det har 96 værelser, hvilket er en god størrelse, ikke for stort og ikke for lille. Hotellet er 3-stjernet og af meget høj Kvalitet. Beliggenheden i Roms historiske centrum er virkelig interessant med alt inden for gåafstand. Hotellet ligger lige bag Pantheon og få gader væk finder du Piazza Navona og Trevi-Fontænen.

Hotellet er meget rent og charmerende. Indendørsfinder du flere opholdssteder og der er en udendørs terrasse, hvor du kan tage en drink, få en kop kaffe og læse avisen.

Både enkelt- og dobbeltværelserne er fremragende, alle med aircondition, lydisolerede og med udsigt til et autentisk kvarter i det historiske Rom. Badeværelserne er alle førsteklasses og lever op til moderne standarder.

Når du bor på Albergo Santa Chiara får du forbavsende meget for pengene. Det virker som et firestjernet hotel på grund af det høje niveau og den gode kvalitet. Alligevel kan du bo på hotellet til overkommelig pris, da hotellet er trestjernet. Det gør Albergo Santa Chiara til et af de bedste hoteltilbud i Roms centrum.

Der er ingen tvivl om, at hotellet ligger i et virkeligt autentisk romersk kvarter og mere centralt bliver det ikke. Se på kortet. Vi har Pantheon bogstaveligt talt ved siden af og på kun få gaders afstand har vi Piazza Navona og Trevi-fontænen. Hotellet vender ud mod Piazza Minerva med Santa Maria Sopra Minerva kirken. Det er bare lige i det historiske Rom.

Når du er færdig med at udforske byen, er det nemt at gå tilbage til dit hotel og få en god nattesøvn, så du er klar til endnu en dag.

Se flere spændende videoer fra Rom

Hvis du synes om denne Albergo Santa Chiara video finder du flere videoer om Rom på Youtube kanalen denniscallan. Kanalen indeholder rigtig mange rejsevideoer. For eksempel finder du her Rome big collection med videoer kun fra Rom.


Del gerne denne Albergo Santa Chiara video, hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette.

Send this to a friend