Billede af Tiberen i Rom i november måned

Ferie i Rom i november

November er den absolut mest regnfulde måned i Rom og temperaturerne er relativt milde. Når du holder ferie i Rom i november kan du til gengæld få glæde af de relativt lave priser på såvel flybilletter som hotelværelser.

Billede af regnvåde brosten i Rom.
Når du holder ferie i Rom i november vil du opleve det smukke lys og unikke spejlinger i byens brostensbelægning. Billede af djedjPixaba.

Selvom november normalt byder på relativt mange regnvejrsdage, kan det alligevel være en god periode til at få mange dejlige oplevelser i Rom – og man skal da heller ikke kimse ad de 10°C forskel der alligevel er mellem København og Rom på denne årstid. Det er en forskel der tydeligt kan mærkes. November er måske ikke ideel til at sidde meget udendørs, men perfekt for mange til de lange oplevelsesrige vandreture i Roms centrum.

Endelig er der i denne periode generelt bedre plads i Roms seværdigheder og byen virker i det hele taget mindre befolket end i højsæsonerne.

Skulle man komme ud for mange regnvejrsdage under ferien, er det en fordel at have planlagt en række besøg på nogle af Roms indendørs attraktioner og museer.

Vejr indeks november måned

 
Rom
København
Gennemsnitlig minimumstemperatur
7°C
4°C
Gennemsnitlig maksimumtemperatur
17°C
7°C
Gennemsnitsligt antal regnvejrsdage
9
10

Tilbagevendende begivenheder og mærkedage i november 2020

1. november: Allehelgens – Ognissanti

Denne dag er national helligdag i Italien. Museer, turistattraktioner, cafeer, restauranter og forretninger vil normalt være åbne.