Sort-hvid billeder fra Roms centrum

Sort-hvid billeder fra Roms centrum

Rom byder på uendelig mange smukke og spændende fotoobjekter, og byen er fuld af unikke detaljer. Længere nede på siden finder du et fotogalleri med Sort-hvid billeder fra Roms centrum.

For de fleste er Rom nok ensbetydende med stærke sanseindtryk med meget lys og livlige farver.

Samtidig falder tankerne jo også på antikken og de mange historiske begivenheder, der er forbundet med Rom og Pavestaten. Og netop de sort hvide fotografier forstærker til tider følelsen af, at befinde sig i et af historiens brændpunkter.

Roms karakteristiske bybillede, de enkelte bygningers, statuers og fontaines udformninger kan fanges ind på en helt unik måde gennem det sort hvide billede. Sort-hvid billeder fra Roms centrum giver en slags klarsyn af byen og alle dens detaljer, der skærper opmærksomheden, når du bevæger dig rundt. Eller skal vise byen frem for andre mennesker.

Nyd din aperitif på en af Roms mange fortovscaféer
Sort hvid billede af en af Roms mange fortovscaféer – her på Piazza di Santa Maria in Trastevere.

Nogle gange kan byen fremstå på en nærmest dramatisk måde gennem det sort hvide fotografi. For eksempel når der er skyer på himmelen og det regner. De tunge regnskyer over de imponerende bygninger får dem til at fremstår endnu mere magtfulde og imponerende.

Herunder bringer jeg et billedalbum med sort hvid billeder fra Roms centrum, sammensat af fotografier udgivet online via en CCO copyrightlicens.

Billedalbummet vil udvikle sig med tiden efterhånden som jeg finder stadig flere smukke og spændende billeder til Kom til Rom Guiden.

Klik på billederne for at se dem i full screen.

Billedalbum med sort-hvid billeder fra Roms centrum

Fotograferer du selv og gerne vil skabe nogle effektfulde billeder fra Rom kan du få inspiration til sort-hvid fotografi på Digitalfoto.dk.

Billede af fortovscafé på Piazza di Santa Maria in Trastevere: Tak til Roberto Taddeo.

Foto i billedalbummet: tak til Roberto TaddeoMartin GarridoCarlo Mirante og Dani Vazquez.