Løb en tur i Roms centrum

Løb en tur i Roms centrum og spis din nytårsmiddag med god samvittighed.

Hjem » Tips til din ferie i Rom » Løb en tur i Roms centrum

Den 31. december 2014 er der muligt at nyde Roms centrum på en helt unik måde, nemlig i løb. 10 kilometerturen We Run Rome, som arrangeres af Atleticom, er sponsoreret af Nike.

10 kilometers smukt løb

Løberuten er uden tvivl en af de smukkeste man kan tænke sig. Nogle af attraktionerne på ruten er: Terme di Caracalla, Circus Maximus, Piazza Venezia, Via del Corso, Villa Borghese Parken, Via Veneto og Colosseum.

Gaderne på ruten bliver naturligvis lukket af for trafik, så der er også en enestående mulighed for at opleve Rom på en mere rolig måde.

Du kan følge We Run RomeFacebook og Twitter.

Løb i Rom i 2015

Løb en tur i Roms centrum
CC BY-SA 2.0 Billede af EmanueleFlickr.

Fra 1995 har der hvert år været afholdt maratonløb i marts måned i Rom. Det er både en stor sportslig begivenhed og en folkelig festdag.

Roms lune luft i det tidlige forår giver Nordeuropæiske løbere en god mulighed for at tage et konkurrenceløb  tidligt på året. Du kan derfor med fordel kombinere din interesse for at løbe med en tur til Rom.

2015 byder på to oplagte muligheder, nemlig Roma-Ostia halvmaraton 2015 den 1. marts og Roms årlige maraton den 22. marts 2015.

Løb selv en tur i Roms gader

Naturligvis får du aldrig byen helt for selv til at løbe, men er du frisk og kan komme ud af sengen ved 7-tiden om morgenen på en søndag, synes jeg selv det er helt fantastisk at løbe en tur i Roms centrum. Kan du komme endnu tidligere op om sommeren, hvor det er tidligt lyst, kan du næsten få følelsen af, at den evige stad er din, uden for mange mennesker og biler.

Du ønskes en rigtig god løbetur i Rom!


Del gerne Løb en tur i Roms centrum indlægget i dit netværk, hvis du kender nogen der kunne have glæde af det.

Send this to a friend