Sort hvid billeder fra Roms centrum

Nyd din aperitif på en af Roms mange fortovscaféer
Sort hvid billede af en af Roms mange fortovscaféer – her på Piazza di Santa Maria in Trastevere.

For de fleste er Rom nok ensbetydende med stærke sanseindtryk med meget lys og livlige farver.

Samtidig falder tankerne jo også på antikken og de mange historiske begivenheder, der er forbundet med Rom og Pavestaten – og netop de sort hvide fotografier synes jeg fremkalder og forstærker følelsen af, at befinde sig i et af historiens brandpunkter.

Roms karakteristiske bybilleder og de enkelte bygningers arkitekturs former og nuancer, kan fanges ind på en helt unik måde gennem det sort hvide billede. Sort hvid billeder fra Roms centrum giver for mig en slags klarsyn af byen og alle dens detaljer, der skærper opmærksomheden, når jeg bevæger mig rundt.

Endelig kan byen beskrives på en nærmest dramatisk vis gennem det sort hvide fotografi, når der er skyer på himmelem og det regner. De tunge regnskyer over de imponerende bygninger fremstår endnu tungere på sort hvide billeder.

Her under bringer jeg et billedalbum med sort hvid billeder fra Roms centrum, sammensat af fotografier udgivet online via en Creative Commons Licens. Under albummet finder du en samling link til fotograferne, som har taget billederne.

Billedalbummet vil udvikle sig med tiden efterhånden som jeg finder stadig flere smukke og spændende billeder til Kom til Rom bloggen.

Klik på billederne for at se dem i full screen.

Billedalbum med sort hvid billeder fra Roms centrum

Billede af fortovscafé på Piazza di Santa Maria in Trastevere: Tak til Roberto Taddeo.

Foto i billedalbummet: tak til Roberto TaddeoMartin GarridoCarlo Mirante og Dani Vazquez.